develop free website

MARKETING TOOLS

Χρήσιμα εργαλεία για την άμεση προβολή της ιστοσελίδας σας

Το διαδίκτυο είναι το απόλυτο μέσο προβολής επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, κι αυτό δεν θα πρέπει να μείνει αναξιοποίητο. Εμείς σας παρέχουμε τα εργαλεία εκείνα που είναι απαραίτητα για μια επιτυχημένη και αποδοτική προώθηση των υπηρεσιών και προϊόντων σας στο διαδίκτυο.


Διαφήμιση

Μια από τις σημαντικότερες μεθόδους προώθησης για την προσέγγιση νέου κοινού είναι η online διαφήμιση, η οποία έχει τη δυνατότητα να σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους σε περιοχές που δε θα μπορούσατε να πλησιάσετε στο παρελθόν με την συμβατική. Η online διαφήμιση λειτουργεί κυρίως με εργαλεία της Google, Bing κλπ.

Μια τέτοια καμπάνια χρειάζεται προσεκτική σχεδίαση και διαχείριση, όσον αφορά τις λέξεις κλειδιά που θα χρησιμοποιηθούν, τη σχετικότητά τους, την αποτελεσματικότητά τους, τις λέξεις κλειδιά του ανταγωνισμού, το κόστος τους αλλά και την εξέλιξη της καμπάνιας στη διάρκεια του χρόνου για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς της.Social Media Campaigns

Τα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης (social media networks), όπως το Facebook, Twitter, Instagram και πολλά άλλα,  έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο εικονικό χώρο στο διαδίκτυο μέσα στον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν καθημερινά.

Τα συστήματα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν και ως εργαλεία προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Εμείς σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε για εσάς τις διαφημιστικές καμπάνιες που το κάνουν πραγματικότητα και αναλαμβάνουμε όλο το τεχνικό κομμάτι που το πλαισιώνει.Brand Design

Το λογότυπο και γενικά η εταιρική σας ταυτότητα χαρακτηρίζει την εταιρεία σας και δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις στο κοινό. Γι' αυτό το λόγο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό του.

Η σύλληψη της ιδέας, η επιλογή των χρωμάτων, τα σχήματα και τα οπτικά και λεκτικά παιχνίδια σε συνδυασμό με τη φύση του αντικειμένου και το κοινό στο οποίο απευθύνεται η εταιρεία σας, οδηγούν σε μια επιτυχημένη εμπορικά εταιρική ταυτότητα για την επιχείρησή σας.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό λογοτύπου, εταιρικής κάρτας, επιστολόχαρτου και εταιρικού φακέλου καθώς και το σχεδιασμό newsletter σελίδας για αποστολή e-mail.

Email Marketing

Το email marketing είναι πλέον μια πολύ δημοφιλής μέθοδος αναζήτησης νέου πελατολογίου αλλά και διατήρησης της επαφής με το υπάρχον. Συνίσταται στη στοχευμένη και μεθοδευμένη αποστολή ενημερωτικών emails (newsletters). Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την αποστολή των newsletters σας, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο είτε για μια ολόκληρη καμπάνια, και παρέχουμε τα εργαλεία εκείνα που εξασφαλίζουν τη σωστή παρακολούθηση μιας καμπάνιας με πλήρη στατιστική ανάλυση της έκβασής της.


Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization – SEO) αποτελείται από όλες εκείνες τις τεχνικές που πρέπει να αξιοποιηθούν ώστε μια ιστοσελίδα να εμφανίζεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για τις σχετικές της λέξεις κλειδιά (keywords).

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται τόσο τεχνικές παρεμβάσεις όσο και παρεμβάσεις περιεχομένου σε μια ιστοσελίδα και όλο αυτό σε μια εξελικτική και επαναλαμβανόμενη διαδικασία στο χρόνο, κατά την οποία ο ειδικός παρακολουθεί και ανανεώνει την ιστοσελίδα αναλόγως. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι εξαρχής SEO-friendly (φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης), αναλαμβάνουμε, όμως, και την κατά παραγγελία περεταίρω βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα."Η Google σε αγαπάει όταν ΠΡΩΤΑ σε αγαπήσουν όλοι οι υπόλοιποι."Google Analytics

Το Google Analytics είναι το Απόλυτο Εργαλείο Μέτρησης Απόδοσης των παραγόντων που παίζουν ρόλο στην αποτελεσματικότητα εμφάνισης της ιστοσελίδας σας ή του e-shop σας, καθώς οι δυνατότητές του δεν περιορίζονται μόνο στην πηγή προέλευσης του επισκέπτη. Το ευφυές αυτό εργαλείο εντοπίζει τυχόν τρωτά σημεία, όπως από πού φεύγουν οι επισκέπτες καθώς και το ποσοστό αγορών (για e-shops) και εγκατάλειψης. Εμείς διαβάζουμε σωστά αυτά τα στοιχεία και σας βοηθάμε να απογειώσετε τις πωλήσεις του e-shop σας.